4 en 5 juni 2022: De eerste Rotterdamse Open Volkstuindagen

Op 4 en 5 juni organiseren de Rotterdamse volkstuinverenigingen open dagen.

Buurtbewoners zijn welkom en worden van harte uitgenodigd om tijdens dit weekend een kijkje te nemen op hun volkstuinpark.

Verspreid in Rotterdam zijn er meer dan 40 volkstuinparken, allemaal groene parels in de stedelijke omgeving. Vaak weten bewoners van de omliggende wijken niet eens van het bestaan van deze mooie parken of denken zij dat deze parken exclusief
voor de tuinders zijn. Niets is minder waar: De parken zijn openbaar wandelterrein, de tuinders zijn trots op hun park en willen dit graag met de buurtbewoners delen.

Tijdens de Rotterdamse Open Volkstuindagen organiseren verschillende verenigingen extra activiteiten mede voor de buurtbewoners. In het overzicht kunt u zien welke activiteiten dit zijn. En natuurlijk zullen op alle deelnemende verenigingen de hobbytuinders met passie vertellen over hun hobby. Ook kunt u in veel verenigingsgebouwen terecht om iets te drinken en mogelijk ook iets te eten.

Het precieze aanbod op de verschillende verenigingen zullen wij op een later moment bekendmaken.

Met de Rotterdamse Open Volkstuindagen hopen de verenigingen meer bekendheid te krijgen in de wijk, waardoor meer mensen de weg naar hun volkstuinpark weten te vinden.

Vindt plaats op 04-06-2022
}
Begint om 19:00